Szellemi háztakarítás

Szellemi háztakarítás

Az természetes, hogy otthonainkat, házainkat, udvarunkat, munkahelyünket és a környezetünket tisztán tartjuk. Sokan azonban nem tudják, hogy szellemileg is ki kell takarítani.

Honnan tudhatjuk, hogy valami nincs rendben?

A családban folyamatos betegségek vannak, álmatlanság, fejfájás, gyakori baleset, állandó hányinger, nehéz légzés, szokatlan álmosság, ásítozás, rossz-kellemetlen érzés (mintha valaki figyelne), megmozdulnak tárgyak, különböző indokolatlan hangok, tv rádió megszólalása vagy kikapcsolódása, békétlenség, állandó veszekedése, bizonyos helységben indokolatlan félelem, folyamatos anyagi romlás, vállalkozások leépülése.

Hogyan kerülhet átok a lakásba, munkahelyre?

1. Tárgyakon keresztül:

átok alatt lévő tárgyak (lopott)

megátkozott tárgyak

bálványok (minden olyan tárgy, amiről azt gondoljuk, hogy segít, szerencsét hoz Mária szobor, keresztre feszített Jézus, Budha, elefánt, lópatkó, lóhere, stb)

okkult tárgyak (jóskártya, kristálygömb, 5 ágú csillag-Lucifer jele, piramis)

fényképek, festmények

filmek (boszorkányos, horror, vámpíros, gyilkos, szellemidézős)

2 Bűnök:

házban elkövetett bűnök

saját bűn,

ősök bűne

előző tulaj bűne

Isten kész megszabadítani azokat, akik keresik az igazságot. Ahhoz, hogy az örökségünket teljesen birtokba vehessük az otthonunkban, munkahelyünkön semmi olyan dolog nem lehet, ami utálatos Isten előtt.

Miután minden tárgyat elégettünk, ami nem Isten szerinti, át kell imádkozni a házat, épületet.

Egyszerű for. ( 1Kor 10:20)Dehogyis! Azt mondom, hogy amit az emberek a bálványoknak áldoznak, azt valójában gonosz szellemeknek adják, és nem Istennek. Én azonban nem akarom, hogy a gonosz szellemekhez bármi közötök legyen.

Károli rev. for.

(5Móz 4:16) El ne vetemedjetek hát, és ne csináljatok magatoknak faragott képet, bármiféle bálványalakot férfi vagy nő formájára;

Isten szellem, és Ő uralkodik a szellemvilágban az angyali seregével, ugyan abban a láthatatlan szellemvilágban, ahol a démonok a sötétség erői működnek. Mi emberek is szellemi lények vagyunk, nagyon érzékenyek vagyunk a szellemvilágra. Ami akkor is befolyásol minket, ha nem tudjuk, vagy nem hiszünk benne. Efézus 6/12-ben Isten elmondja, hogy a földön a levegő fejedelme uralkodik és tevékenykedik.

Ebben a témában várjuk azok jelentkezését, akik felismerték, hogy szükségük van segítségre.