Könyvek

Ez a világ hajlamos azt gondolni, hogy amit nem látunk, vagy egyéb érzékszerveinkkel,
esetleg műszerekkel nem érzékelünk, az nem is létezik. Ezért az emberiség nagy része fizikai
világunk korlátai közé szorulva éli egyhangú hétköznapjait. Sokak szerint, ha létezik is a
szellemvilág, nincs különösebb hatása ránk nézve.
Valójában azonban egészen más az igazság! Akik járatosak a természetfelettiben és a
szellemvilág dolgaiban, azok tisztában vannak vele, hogy nem csak létezik, hanem jelentős
befolyással bír mindennapi életünkre nézve mindaz, amit a saját szemeinkkel nem is látunk.
Isten és a Sátán, angyalok és démonok ádáz küzdelmének színhelye az életünk. Mindaz, ami
velünk történik, ezen szellemi lények tevékenységének, és a szabad akaratunkból meghozott
döntéseinknek a következményei. Minden alkalommal, amikor döntést hozunk valami
mellett, és valami ellen, választunk a jó és a rossz között. Befolyások érnek bennünket
odaátról, de a döntéseinket mi hozzuk meg. Ezektől függően jó vagy gonosz szellemiség
uralhat egy embert, egy épületet, egy közösséget, várost, és egész országokat. Hogy mi is a
szellemi feltérképezés? Felderítése annak, hogy bizonyos területeken milyen szellemiség az
uralkodó. Miért van erre szükség? Mert ennek felismerése révén változást hozhatunk az
adott régió életébe, mindennapjaiba.

 

 

Építkezzünk a kősziklára

Az ,,Építkezzünk a kősziklára” című könyv, mint ahogy azt már a címe is sugallja, megmutatja az Olvasó számára, hogy mi, vagy inkább ki azaz, Akire igazán érdemes építenünk. De nem csak azt tudhatjuk meg Tóth Tibor legújabb könyvéből, hogy Jézus Krisztus ez a személy, hanem fontos alaptanításaiban lefekteti a Vele való izgalmas élet feltételeit is. Hogyan helyezheted az életedet a valaha létezett legbiztosabb alapra? Miért éri meg ez Neked? mit jelent, és hogyan kell hitben járni? Hogyan érez irántad Isten? Ki akarja, hogy szenvedj, és el is bukj: Mit tartogat a jövő? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre ad választ az ,,Építkezzünk a Kősziklára”. Azoknak íródott ez a könyv, akik új életet szeretnének kezdeni, és ezt a lehető legjobban szeretnék végigvinni. Vágj bele bátran! Elérkezett a Te időd!

 

 

Tóth Tibor 1956-ban született egy szegény család középső gyermekeként. Nehéz anyagi helyzetükből kitörve vállalkozóként élt, mégsem érezte boldognak magát. Az okkultizmus szinte minden válfaját kipróbálva kereste, kutatta az igazi békét és szeretetet. Ezeket az erőket megismerve szívesen segített mások gyógyulásában, nehéz helyzeteikben, de belül érezte, hogy kell lennie, sokkal többnek ennél! Tizenkét év okkultizmussal a háta mögött 2005-ben az élő Isten megszólította Őt. Ekkor találta meg azt a belső békességet, melyet oly sokáig keresett. A Biblia alapján megértette, hogy az okkultizmus bűnös dolog, valamint, hogy Isten ma is tesz csodákat, ma is gyógyít, ma is megszabadítja a foglyokat. Az Égő Szívvel Magyarország Ébredéséért közösség vezetőjeként ezt az örömteli üzenetet szeretné eljuttatni minél több emberhez. A könyvnek az a célja, hogy a hitetlen emberekben a hitet felébressze, vagy őket megnyerje azáltal, hogy a szívükbe az Úr Jézust befogadják, véleményüket a jó irányba megvál-toztassák. Ugyanis igazi, teljes gyógyulás csak az Úr Jézus Krisztus által lehetséges! Az okkultizmus szinte minden válfaját kipróbálva kereste, kutatta az igazi békét és szeretetet. 

Úristen a te gyógyítód

A könyv mondanivalója két mondatban összefoglalható.

  1. Isten azt akarja, hogy egészséges legyél.
  2. A gyógyulás része Krisztus megváltó üzenetének.

Ha végig olvasod a könyvet, látni fogod, hogy nem saját ötleteken, okoskodásokon alapulnak, hanem az ember ,, használati utasításán” a világirodalom állandó bestsellerén, a Biblián. Ízelítőként engedd meg, hogy megosszam veled ebben a témában legtöbbet emlegetett idézetet, az Ézsaiás 53. részének  4 és 5 versét: ,,Pedig a mi betegségeinket viselte el, a mi fájdalmainkat hordozta. Mi meg azt gondoltuk, hogy Isten csapása sújtotta és kínozta. Pedig a mi vétkeink miatt kapott sebeket, bűneink miatt törték össze. Ő bűnhődött, hogy nekünk békességünk legyen, az Ő sebei árán gyógyultunk meg”

Ha felkeltettem érdeklődésedet, hogyan is hozhatnak számodra gyógyulást az itt leírt szavak, szeretettel ajánlom, hogy olvasd el ezt a könyvet! Az emberek annyi mindent megtesznek, csak hogy megőrizzék az egészségüket, vagy hogy visszaszerezzék azt. Ha  használod a hitedet, megtapasztalhatod, hogy valóban ,, Az Úristen a te gyógyítód.”

Talán úgy érzed, rád jár a rúd és nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan szeretnéd? Megtettél, amit csak tudtál, mégsem változik semmi körülötted? Fogalmad sincs, hogy mitől indulhatna el végre egy pozitív változás az életedben?

Ez a könyv azért született, hogy segítségedre legyen. Az Égő Szívvel Magyarország Ébredéséért közösség elsődleges célja, hogy minél több bajban lévő emberhez eljusson az az üzenet, amely reményt és győzelmet ad számunkra.

Akár elhiszed, akár nem, létezik valaki, aki a vesztedet akarja. Igen, van egy ellenséged, aki a szenvedéseid, nehézségeid, fájdalmaid mögött áll!  Ő sokkal nagyobb és erősebb nálad, önmagadban esélyed sincs ellene. De a jó hír az, hogy létezik egy olyan személy is, aki minden és mindenki felett áll, és aki már legyőzte a téged nyomorgató ellenséget is! Már csak arra van szükség, hogy ez a győzelem valósággá váljon az életedben. Nyisd ki ezt a könyvet, lépj kapcsolatba a Királyok Királyával, és látni fogod, ahogyan vékony fonalként szakadnak szét a láncok, melyek eddig gúzsba kötötték az egészségedet, az anyagi életedet, vagy a lényed bármilyen területét! Lépj Most!

[]
1 Step 1
MEGRENDELÉS
Név:a teljes név
Könyv választás:
Posta és számlacím:Minimum 5 karakter
0 / 300
Egyéb üzenet:
0 / 300
Previous
Next