Házassági tanácsadás

Házasság

Minden ember arról álmodik, hogy csodálatos, békés boldog életet fog élni, gyerekeket nevelni szeretetben, aztán ez valahogy sokak életében nem így lesz.

Miért is van ez így?

Sajnos a legritkább esetben van egy ember életében kiegyensúlyozott nevelés, szerető háttér.

Ki itt, ki ott sérült, a legkülönbözőbb területeken, ami lenyomatot hagy a lélekben.

Amikor két ember megismerkedik, mindenki jön a két maga kisebb nagyobb batyujával a múltból. Amikor ezek a sérülések nincsenek kezelve, rossz reakciók alakulnak ki az elmében, s hasonló szituációban újra és újra előjönnek. Mind addig, amíg a gyökere nincs kezelve a rossz emléknek, a lélek nem tud szabadulni a beidegződött helytelen viselkedéstől. Ez valószínű nem tudatos, és mégis jelen van.

A két sérült ember összeházasodik, majd a rózsaszín felhő hamar eltűnik, s marad a hétköznap. Mindkét fél a másiktól várja a szeretetet. Mivel mindkettőnek üres a szeretet tartája, jönnek a konfliktusok.

Ki kell önteni a zsák tartalmát, s újra kell tanulni a szeretet! Mikor majd mindenki adni akar a másiknak, és azt nézi miben tudja bátorítani a másikat, akkor elindul egy folyamat, lépésről lépésre a gyógyuláshoz.

Ezen a területen megélt, saját tapasztalataink alapján tanácsoljuk a gyógyulni vágyókat, azokat, akik békességet akarnak megélni a házasságban!

Előre mondom nem lesz könnyű harc! De megéri, nem csak magunk miatt, hanem a gyermekeink és az unokáink miatt is! Nem mindegy milyen példát látnak, s majd mit adnak tovább a következő generációnak!